Spreek je ook uit voor een oplossing. Maak je eigen video!

Al sinds 2011 strijden uitgeprocedeerden vluchtelingen die door de staat rechteloos op straat zijn gezet actie voor hun Recht op Bestaan. Zo ook wij, de vluchtelingen die nu in het Vluchthuis in Den Haag verblijven samen met onze broeders en zusters in de Vluchtflat in Amsterdam. Vele politici, advocaten, artsen, en burgers hebben zich al uitgesproken voor een oplossing. Ook jij kan dat doen!

Maak je eigen video
Maak een video waar in je je uitspreekt voor een oplossing of geef je mening en stuur de video naar ons op. Dan maken wij er een compilatie van zodat wij kunnen laten zien dat er brede steun is uit alle hoeken van de samenleving. Het is voor ons erg belangrijk om zo veel mogelijk mensen te laten zien dat er een breed draagvlak is voor de oplossing van ons probleem. Dus aarzel niet en maak een video!

Praktische tips

Bijna iedereen heeft tegenwoordig wel een webcam of een fototoestel waar je mee kan filmen. Maak je eigen korte video (rond een minuut) en stuur deze naar ons op. Dat kan je doen door bijvoorbeeld de website http://www.sendspace.com te gebruiken, daar kan je grote bestanden mee versturen. Wij knippen er een compilatie van en publiceren die op internet. Vermeld (als je dat wilt) je naam en beroep dan kunnen we dat onder de video zetten. Je kan het bestand sturen naar: secretariaat (at) rechtopbestaan.org Alvast heel erg bedankt!

Wij kunnen niet terug naar het land waar wij vandaan komen omdat wij daar ons leven niet zeker zijn, maar ook hier worden ons onze mensenrechten ontzegd. Wij willen na jaren van onzekerheid, opsluiting in detentiecentra en uitsluiting van alle mensenrechten verblijfsrecht, zodat wij een menswaardig bestaan kunnen opbouwen.

One response to “Spreek je ook uit voor een oplossing. Maak je eigen video!

  1. Pingback: 20 juli, Den Haag: vertoning van benefietfilm in Vluchthuis | Doorbraak.eu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *