OPROEP! Ontruiming vluchtelingenkamp Den Haag

Vandaag was de rechtszaak tegen de ontruiming. Ook al had de gemeente volgens ons een zeer zwakke zaak, toch is er door de rechter om 17:45 uitspraak gedaan dat het kamp weg moet. De rechter ging dus mee met de hoofdreden van de burgemeester dat het te koud is en dat dat weer ongezond is. Maar is dat onze schuld, dat we op straat zijn gezet door de Nederlandse staat?

De politie staat nu met 6 auto’s rond het kamp die zeggen in de gaten te houden of er meer mensen en spullen aankomen op de koekamp. We verwachten de ontruiming morgen ochtend vroeg, maar het zou ook kunnen dat ze vanaf 00:00 gaan ontruimen. De politie en gemeente doen geen enkele uitspraak aanwezige politie is voor ons een teken dat de ontruiming snel zal gaan plaats vinden.

Wij roepen dan ook iedereen op om naar het vluchtelingenkamp op de Koekamp te komen om te helpen de belangrijkste spullen weg te halen en te komen bezetten. Wij kunnen nergens heen, wij blijven hier!

Sinds 19 september voeren wij, een groep uitgeprocedeerde vluchtelingen actie tegen onze rechteloosheid en het inhumane vluchtelingenbeleid. Wij moeten van de IND terug naar het land waar wij vandaan komen maar wij kunnen niet terug omdat de landen waar wij vandaan komen onveilig zijn. Terugkeer betekent voor ons terugkeer naar geweld, marteling, of zelfs de dood. Buiten dat zijn er ook landen (zoals Irak) die mensen, (die niet vrijwillig terugkeren) niet terugnemen. Ook kunnen we niet naar een andere land in Europa omdat we dan weer terug worden gestuurd naar Nederland. Ons mensenrecht wat we niet in ons land konden krijgen word ook hier in Nederland ontzegd.

Wij willen verblijfsrecht en onderdak! Geen mens is illegaal!
Voor de laatste update check Twitter en Facebook

http://www.rechtopbestaan.org
http://www.facebook.com/rechtop.bestaan
http://www.twitter.com/rechtopbestaan
http://www.youtube.com/rechtopbestaan

4 responses to “OPROEP! Ontruiming vluchtelingenkamp Den Haag

  1. GEEN MAN….GEEN VROUW…..GEEN MENS IS ILLEGAAL….RESPECT VOOR DEZE LIEVERDS HEEL VEEL RESPECT

  2. Pingback: OPROEP #KOEKAMP Den Haag – Politie staan gereed om met geweld de vluchtelingen te verwijderen | Occupy Den Haag

  3. GEEN MENS IS ILLEGAAL….RESPECT
    WAAR IK ECHTER GÉÉN RESPECT VOOR HÉB IS DE WOORDEN; VAN DIE DOMINEE!! ÉN DE DADEN VAN MENSENRECHTEN SCHENDERS, ALS WARM WONENEDE RECHTERS POLICIE EN POLITICIE, DÁT ZIJN DE OPROERKRAAIERS VAN WELLEER ,IN MIJN OGEN ZAAIEN ZIJ, PURE VERDEELD HEID. TUSSEN ARM ÉN RIJK , ELKE KERK WAS EEN TOEVLUCHTS OORD, MAAR NÉT NU HET HARD NODIG IS TREKKEN DEZE DE DUR ANGSTIG DICHT. NEDER LAND LAGE LANDERS WAAR STAMMEN WIJ ALLEN VAN AF ,ALS JE GOED DOORDENKT BESTAAN ER DAN WEL NEDERLANDERS MÉT OVERGEVLOGEN TRADIETIES ALS VALENTIJN SANTA CLAUS ,EN RELIEGIES ANDERE RASSEN UITGEMOORD!! MENSEN RECHTEN, DE RECHTEN VAN ”DE MENS IN ZIJN GEHEEL,,DUS OOK ALS HET WAT TE VEEL WORDT, IK VIND HET GROF SCHANDALIG! DAT nu IN HET DONKER ÉN GENIEP DAN ONTRUIMD WORDT! NOG MAALS respect voor allen die de vluchtelingen bij staan en wat schaam ik mij Euro piaan te MOETEN wezen,,

  4. Ik heb een artikel in het engels geschreven over de ontruiming van de Koekamp – willen jullie dit in het website doen? Ik kan het sturen. Bedankt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *